foto

Joshua James

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lady Windermere's Fan (divadelní záznam)
2017 Nejtemnější hodina
2016 Criminal: V hlavě zločince
2015 Treasure Island (divadelní záznam)
2013 Léto v únoru

TV seriály

2018 McMafia (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Crocodile (S04E03)
2016 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
2013 Utopia (TV seriál)
2010 Identity (TV seriál)
Whites (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace