foto

Paul Fontaine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 The Night Visitor
2014 Angry Video Game Nerd: The Movie
2000 Lulu se vrací

TV seriály

2020 Dobrý doktor (TV seriál)
Fixation (S03E17)
2019 Dobrý doktor (TV seriál)
I Love You (S03E20)
Moonshot (S03E08)
First Case, Second Base (S03E05)
další epizody (4)
2018 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Uch/Opossum (S01E05)
Escorpión/Dzec (S01E02)
Dobrý doktor (TV seriál)
Stories (S02E08)
Carrots (S02E05)
Middle Ground (S02E02)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Sacrifice (S01E10)
22 Steps (S01E07)
Pipes (S01E04)
Salvation (TV seriál)
Z Ruska s láskou (S01E08)
Neztrácet víru (S01E05)
Další oběh kolem slunce (S01E02)
2016 Vysněná meta (TV seriál)
San Francisco (E07)
Přestupy (E05)
Mezidobí (E02)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Shady Glen (S03E05)
Head Games (S03E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Lovec (S06E18)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Krev a smír (E10)
Obětní beránek (E07)
Hlad (E04)
další epizody (5)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Instinkt (S05E20)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Papa's Goods (S07E13)
Faith and Despondency (S07E10)
Greensleeves (S07E07)
další epizody (5)
2013 Nikita (TV seriál)
The Life We've Chosen (S03E14)
Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
Huang Wu (S06E10)
Sweet and Vaded (S06E07)
další epizody (5)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Down Range (S07E03)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Crucifixed (S05E10)
Toad's Wild Ride (S05E07)
další epizody (5)
2011 Chaos (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Burnt and Purged Away (S04E12)
Kiss (S04E09)
With an X (S04E06)
další epizody (4)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Znovu doma (S03E12)
Cesta (S03E09)
Razie (S03E06)
další epizody (4)
Vražedná čísla (TV seriál)
A vítězem se stává... (S06E14)
Škrábání (S06E11)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Ultimátum (S06E08)
Hydra (S06E05)
Přátelská smrt (S06E02)
další epizody (8)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Charlie neumí surfovat (S05E07)
Všeuměl (S05E04)
Vysoké riziko (S05E01)
další epizody (6)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Zákaz (S04E08)
Robin Hood (S04E05)
Rychlost (S04E03)
další epizody (8)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Ochrana přírody (S03E09)
Outsider (S03E06)
Provoz (S03E05)
Čarodějky (TV seriál)
Zrazené a opuštěné (S08E20)
Čáry mladé generace (S08E17)
12 rozhněvaných mnichů (S08E14)
další epizody (4)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Souboj kouzel (S08E08)
Znovu v akci (S08E05)
Znamení (S08E02)
další epizody (7)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Leovi se něco stalo (S07E09)
Když vyjde modrý měsíc (S07E06)
Démon v sobě (S07E03)
další epizody (8)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Meč ve městě (S06E08)
Láska je mocná čarodějka (S06E05)
Valkýry z Vallhaly, část první (S06E01)
další epizody (9)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Pomoc pro démona (S05E07)
Zpěv sirény (S05E04)
Malá mořská čarodějka, část druhá (S05E02)
další epizody (8)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Černý jako Cole (S04E08)
Uveďte démona (S04E04)
Znovu čarodějky, část druhá (S04E02)
další epizody (8)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Stopování s nepřítelem (S03E08)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Safe Harbor (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky