foto

Masaja Macukaze

  • nar. 9.9.1976 (42 let)
    Fukushima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Kako hen
Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Mirai hen
2014 Mórecu Pirates: Abyss of Hyperspace – Akú no šin'en
2013 Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2012 Code Geass: Bókoku no Akito 1 – Jokurjú wa maiorita
2011 Fairy Tail
2009 Nodame Cantabile OVA
Tecuwan Birdy Decode: The Cipher
2008 Death note: Následník (TV film)
Eiga Yes! Precure 5 Go Go! Okaši no kuni no Happy Birthday
Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA
Nidžúmensó no musume

TV seriály

2018 Hakata tonkocu ramens (TV seriál)
Hakumei to Mikoči (TV seriál)
SSSS.Gridman (TV seriál)
2017 Alice to Zóroku (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard G: Z (TV seriál)
Džigoku šódžo: Joi no togi (TV seriál)
ID-0 (TV seriál)
Knight's & Magic (TV seriál)
Sakura Quest (TV seriál)
Sword Oratoria: Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? Gaiden (TV seriál)
2016 Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Mirai hen (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
Netoge no jome wa onnanoko dža nai to omotta? (TV seriál)
Saiki Kusuo no Sainan (TV seriál)
2015 Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Danganronpa: Kibó no gakuen to zecubó no kókósei – The Animation (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
Kjókai no kanata (TV seriál)
2012 Jormungand (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
Mórecu pirates (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Kami-sama no memočó: It`s the Only NEET Thing to Do. (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
2010 Durarara!! (TV seriál)
Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Seikon no Qwaser (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
2009 Darker than Black: Rjúsei no Gemini (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Sora no manimani (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode 2 (TV seriál)
Zoku Nacume júdžinčó (TV seriál)
2008 Amacuki (TV seriál)
Blassreiter (TV seriál)
Džigoku šódžo: Micuganae (TV seriál)
Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Hokuto no ken Raó gaiden: Ten no haó (TV seriál)
Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Nodame cantabile (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
Šion no ó (TV seriál)
2006 Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Kore ga Oretachi no Ōran-sai (E26)
Hosuto-bu Kaisan Sengen (E25)
Soshite Kyōya wa Deatta (E24)
další epizody (26)
Rockman.EXE Beast+ (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Rockman.EXE Beast (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Get Ride! AMDriver (TV seriál)
Rockman.EXE Stream (TV seriál)
Tactics (TV seriál)
2003 Croket! (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Rockman.EXE Axess (TV seriál)
Vie Durant (TV seriál)
2002 Heat Guy J (TV seriál)
2001 Zoids: Šin seiki/Zero (TV seriál)
1999 Kaikan Phrase (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace