foto

Masaja Macukaze

  • nar. 9.9.1976 (44 let)
    Fukushima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gekidžóban Širobako
2015 Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Kako hen
Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Mirai hen
2014 Mórecu Pirates: Abyss of Hyperspace – Akú no šin'en
2013 Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2012 Code Geass: Bókoku no Akito 1 – Jokurjú wa maiorita
2011 Fairy Tail
2009 Nodame Cantabile OVA
Tecuwan Birdy Decode: The Cipher
2008 Death note: Následník (TV film)
Eiga Yes! Precure 5 Go Go! Okaši no kuni no Happy Birthday
Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA
Nidžúmensó no musume

TV seriály

2020 King's Raid: Iši o cugu mono-tači (TV seriál)
2019 Cop Craft (TV seriál)
Midnight Train (E03)
Dragnet Mirage (E02)
Hošiai no sora (TV seriál)
The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened (TV seriál)
2018 Hakata tonkocu ramens (TV seriál)
Hakumei to Mikoči (TV seriál)
SSSS.Gridman (TV seriál)
2017 Alice to Zóroku (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard G: Z (TV seriál)
ID-0 (TV seriál)
Knight's & Magic (TV seriál)
Heaven & Earth (E13)
Knight & Dragon (E12)
Force & Justice (E09)
další epizody (6)
Sakura Quest (TV seriál)
Sword Oratoria: Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? Gaiden (TV seriál)
2016 Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Mirai hen (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Netoge no jome wa onnanoko dža nai to omotta? (TV seriál)
Saiki Kusuo no Sainan (TV seriál)
2015 Durarara!!×2 (TV seriál)
Gundam: Sirotci s železnou krví (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Danganronpa: Kibó no gakuen to zecubó no kókósei – The Animation (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
Kjókai no kanata (TV seriál)
2012 Jormungand (TV seriál)
Mórecu pirates (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Kami-sama no memočó: It`s the Only NEET Thing to Do. (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
2010 Durarara!! (TV seriál)
Seikon no Qwaser (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Sora no manimani (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode 2 (TV seriál)
2008 Amacuki (TV seriál)
Blassreiter (TV seriál)
Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Hokuto no ken Raó gaiden: Ten no haó (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
Šion no ó (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Kore ga oretači no Óran-sai (E26)
Host-bu kaisan sengen (E25)
Sošite Kjója wa deatta (E24)
další epizody (26)
Rockman.EXE Beast+ (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Rockman.EXE Beast (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Get Ride! AMDriver (TV seriál)
Rockman.EXE Stream (TV seriál)
Tactics (TV seriál)
2003 Croket! (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Rockman.EXE Axess (TV seriál)
Vie Durant (TV seriál)
2002 Heat Guy J (TV seriál)
2001 Zoids: Šin seiki/Zero (TV seriál)
1999 Kaikan Phrase (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky