foto

Hans-Maria Darnov

  • nar. 24.5.1941 (79 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Käpt'n
Der vierte Mann (TV film)
2018 Erik & Erika
Gefangen - Der Fall K. (TV film)
2017 Freibadsinfonie
Peklo - Inferno
2016 Z očí do očí
2015 Ernsthaft Sterben (studentský film)
Tatort – Die letzte Wiesn (TV film)
2014 Almuth und Rita (TV film)
Das Glück der Anderen (TV film)
2013 Der blinde Fleck – Das Oktoberfestattentat
Harms
Harry's Truckstop (studentský film)
Just Married - Hochzeiten zwei (TV film)
Weniger ist mehr (TV film)
2010 Eine Sennerin zum Verlieben (TV film)
2009 Der Stinkstiefel (TV film)
2007 Familie Sonnenfeld: Vertrauen (TV film)
Svědectví vraždy: Otázka cti (TV film)
2006 Místo činu - Ztracené dítě (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2
2003 Místo činu: Mnichov - Otloukánek (TV film)
Schwabenkinder (TV film)
2002 Nevěra za nevěru (TV film)
2001 Und morgen Italien (TV film)
1999 Deine besten Jahre (TV film)
Ganz unten, ganz oben (TV film)
Nighthawks
Versprich mir, dass es den Himmel gibt (TV film)
Zoe
1996 Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
Was solln die Mätzchen Schätzchen?
1991 Moving
Tatort - Rikki (TV film)
1987 Hintertürl zum Paradies, Das (TV film)
1986 Tatort - Wir werden ihn Mischa nennen (TV film)
1985 Lebe kreuz und sterbe quer
1984 Wenn die Musik aus ist, dann ist auch die Liebe aus (TV film)

TV seriály

2015 Hubert a Staller (TV seriál)
Bauernopfer (S04E07)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
Im Schleudergang (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Der Sturz des Königs (S01E05)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Loverboy (S04E22)
2009 Venkovská lékařka (TV seriál)
Schleichendes Gift (E06)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergessen und vergeben (E10)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Vražda a hudba (E14)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
1997 Mali (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Hledá se tělo (S02E07)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky