foto

Herb Voland

  • nar. 2.10.1918
    New Rochelle, New York, USA
  • zem. 26.4.1981 (62 let)
    Riverside, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Munsters' Revenge, The (TV film)
1980 Below the Belt
Getting Wasted
Připoutejte se, prosím!
Záhadný vzorec
1979 Poprask v Severní ulici
1978 Velká středa
1977 American Raspberry
Death of Richie, The (TV film)
Tail Gunner Joe (TV film)
1975 Hua fei man cheng chun
Manhandlers, The
1974 Death Sentence (TV film)
1972 Another Nice Mess
1969 In Name Only (TV film)
The Love God?
1968 Don't Just Stand There!
Elizabeth the Queen (TV film)
1966 Scalplock (TV film)
Štvanice
1960 The Iceman Cometh (TV film)

TV seriály

1980 Flo (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
1975 Doc (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1969 Mr. Deeds Goes to Town (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Mr. Broadway (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Great Ghost Tales (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Moment of Fear (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
The Hunter (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 Lamp Unto My Feet (TV seriál)

TV pořady

1970 New Love, American Style (TV pořad)
1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace