foto

Dominik Janisch

  • nar. 16.12.1989 (29 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ein starkes Team - Sippenhaft (TV film)
2003 Echte Männer? (TV film)
2000 Ein Scheusal zum Verlieben (TV film)
1999 Der Feuerteufel - Flammen des Todes (TV film)
1998 Letzte Chance für Harry (TV film)
Vrah v mém domě (TV film)
1997 Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Einer von uns (TV film)
Röpers letzter Tag (TV film)

TV seriály

1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace