foto

Gilchrist Stuart

  • nar. 19.1.1919
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.6.1977 (58 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Podivná spravedlnost (TV film)
Smrtelný zásah (TV film)
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
1975 Dream Makers, The (TV film)
1973 Letters, The (TV film)
1972 Hickey & Boggs
1971 Kmen Andromeda
Vanished (TV film)
1970 Which Way to the Front?
1969 Justine
1968 Elizabeth the Queen (TV film)
1967 Pan doktor a jeho zvířátka
1966 Útok na Queen Mary
1965 Do Not Disturb
Morituri
Za zvuků hudby
1962 Vzpoura na Bounty
1960 Ztracený svět
1957 Děvčata
Módní návrhářka
The Devil's Hairpin
1955 Pronásledování na moři
The King's Thief
The Scarlet Coat
1953 Botany Bay
East of Sumatra
King of the Khyber Rifles
Krysy pouště
Rogue's March
1952 Bronco Buster
1950 Fancy Pants
When Willie Comes Marching Home
1949 Sword in the Desert
1948 Fighter Squadron
1947 Věčná Ambra
1941 A Yank in the R.A.F.
Charley's Aunt

TV seriály

1976 Serpico (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace