foto

Seidži Sasaki

  • nar. 11.1.1965 (54 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Šinrjaku!! Ika musume
2010 Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
2009 Tales of Vesperia: The First Strike
2007 Initial D: Battle Stage 2
Nasu: Suitcase no wataridori
2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Šambala o juku mono
2004 One Piece: Norowareta seiken
Zámek v oblacích
2003 Hadžime no ippo: The Fighting! – Kimura Tacuja vs Mašiba Rjó
Nasu: Andalusia no nacu
Shin hokuto no ken
2002 Macross Zero
Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban

TV seriály

2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
2012 Danball Senki W (TV seriál)
2011 Šinrjaku!? Ika musume (TV seriál)
2010 Cobra the Animation (TV seriál)
Šinrjaku! Ika musume (TV seriál)
2009 Dragon Ball Kai (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
2008 Inazuma Eleven (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Mononoke (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Ayakashi Ayashi (TV seriál)
2004 Initial D Fourth Stage (TV seriál)
SAMURAI 7 (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Dear Boys (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Texhnolyze (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Overman king Gainer (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Král Šamanů (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
1997 Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Play Room

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace