foto

Peter Lauer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Level Up (TV film)
2005 East of Normal, West of Weird (TV film)
2000 Cry Baby Lane (TV film)
1999 Locust Valley

TV seriály

2020 Emily in Paris (TV seriál)
Vysoká móda, zrušená móda (E10)
Americká aukce v Paříži (E09)
2019 Znovu 20 (TV seriál)
Forever (S06E12)
Holding Out for a SHero (S06E11)
Merger, She Wrote (S06E06)
další epizody (4)
2018 Teachers (TV seriál)
All by Myselfie (S03E02)
Hello, Goodbye (S03E01)
Those Who Can't (TV seriál)
Yes We Scan (S03E13)
Grisly Man (S03E08)
Taco Tuesday (S03E06)
Znovu 20 (TV seriál)
The End of the Tour (S05E03)
2017 At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
Out of This World (S01E08)
Nature (S01E06)
Daytime Divas (TV seriál)
Malý Sheldon (TV seriál)
Kirk, Spock a tříselná kíla (S01E09)
Znovu 20 (TV seriál)
Fever Pitch (S04E07)
2016 Those Who Can't (TV seriál)
A New Dog in the Yard (S02E08)
8 Mile High (S02E04)
Rod Man Out (S02E01)
další epizody (5)
Znovu 20 (TV seriál)
Pigeons, Parrots and Storks (S03E10)
Summer Friday (S03E09)
Me, Myself, and O (S03E06)
další epizody (8)
Nešika (TV seriál)
Happy Campers. Happier Trails (S05E24)
Second Chances (S05E23)
I'm the Kind of Girl Who Found Her Voice in College (S05E13)
2015 Znovu 20 (TV seriál)
Sk8 (S01E08)
Broke and Pantyless (S01E07)
Forever (TV seriál)
Dead Men Tell Long Tales (E18)
Nešika (TV seriál)
Holding on and Letting Go (S05E12)
The Graduates (S05E11)
Short Circuit Party (S05E02)
další epizody (4)
2014 Enlisted (TV seriál)
Finding Carter (TV seriál)
One Hour Photo (S01E12)
The Long Goodbye (S01E11)
Forever (TV seriál)
6 A.M. (E09)
Happyland (TV seriál)
Jennifer Falls (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
Sprang Break: Part 2 (S04E21)
Sprang Break, Part 1 (S04E20)
Snow Job: Part 2 (S04E11)
další epizody (6)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
48 hodin (S01E07)
Trophy Wife (TV seriál)
Russ Bradley Morrison (E09)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Two to One (S01E08)
Danny Castellano is My Gynecologist (S01E05)
The Neighbors (TV seriál)
Larry Bird and the Iron Throne (S01E06)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Gimme Shelter (S02E05)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Hear No Evil (S01E20)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Údolí smrti (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Santův kostým (S05E07)
Chuck a poslední detaily (S04E23)
Chuck a hudba k porodu (S04E13)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a ten druhý (S03E13)
Chuck a tři slova (S03E02)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naši drazí vůdci (S09E11)
2009 Rota (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a nejlepší přítel (S02E14)
2008 Samantha Who? (TV seriál)
The Pill (S02E03)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Potěcha pro žaludek (S02E08)
Přítelníci (S02E04)
2007 In the Motherhood (TV seriál)
Zastánci blahobytu (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Cop (S01E08)
What About Blob (S01E05)
Charged (S01E02)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
So noTORIous (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Praise Be Praise (E10)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Cattle Court (S07E20)
College Recruiters (S07E12)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Making a Stand (S03E08)
The Sword of Destiny (S02E15)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Army Buddy (S07E08)
Secret Boyfriend (S07E06)
Burning Man (S07E01)
další epizody (5)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Safety Canary (E09)
Arrested Development (TV seriál)
Sad Sack (S02E05)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Profesor a chůva (S04E10)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Kitty's Back (S06E05)
Pearl Harbor (S06E04)
Reese Joins the Army: Part 2 (S05E22)
další epizody (5)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Lucky (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Zloděj kol (S01E11)
Nedělní rána (S01E09)
Akce a reakce (S01E04)
další epizody (4)
Everwood (TV seriál)
Tátova holčička (S02E05)
2002 My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
2001 Danny (TV seriál)
Definitely Maybe (TV seriál)
Go Fish (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mé super-ego (S01E07)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1996 High Life, The (TV seriál)
Remember WENN (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
Shock Value (S01E03)
The Accident (S01E01)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Happyland (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)