foto

Peter Lauer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Level Up (TV film)
2005 East of Normal, West of Weird (TV film)
2000 Cry Baby Lane (TV film)
1999 Locust Valley

TV seriály

2017 At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
Daytime Divas (TV seriál)
Younger (TV seriál)
Fever Pitch (S04E07)
2016 Those Who Can't (TV seriál)
Younger (TV seriál)
Pigeons, Parrots and Storks (S03E10)
Summer Friday (S03E09)
Me, Myself, and O (S03E06)
další epizody (8)
2015 Younger (TV seriál)
Sk8 (S01E08)
Broke and Pantyless (S01E07)
Forever (TV seriál)
Dead Men Tell Long Tales (E18)
2014 Enlisted (TV seriál)
Forever (TV seriál)
6 A.M. (E09)
Happyland (TV seriál)
Jennifer Falls (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
48 Hours (S01E07)
2012 The Neighbors (TV seriál)
Larry Bird and the Iron Throne (S01E06)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Údolí smrti (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Santův kostým (S05E07)
Chuck a poslední detaily (S04E23)
Chuck a hudba k porodu (S04E13)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a ten druhý (S03E13)
Chuck a tři slova (S03E02)
2009 Rota (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a nejlepší přítel (S02E14)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Potěcha pro žaludek (S02E08)
Přítelníci (S02E04)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Cop (S01E08)
What About Blob (S01E05)
Charged (S01E02)
In the Motherhood (TV seriál)
Zastánci blahobytu (TV seriál)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
So noTORIous (TV seriál)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Safety Canary (E09)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Profesor a chůva (S04E10)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Chappelle's Show (TV seriál)
Lucky (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Zloděj kol (S01E11)
Nedělní rána (S01E09)
Akce a reakce (S01E04)
další epizody (4)
2002 Everwood (TV seriál)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
2001 Danny (TV seriál)
Definitely Maybe (TV seriál)
Go Fish (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1996 High Life, The (TV seriál)
Remember WENN (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1992 Adventures of Pete & Pete, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Happyland (TV seriál)
1998 Famous Jett Jackson, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace