foto

Steve Earle

  • nar. 17.1.1955 (64 let)
    Fort Monroe, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dixieland
Misfortune
The World Made Straight
2009 Leaves of Grass
1975 Nashville

TV seriály

2018 Nashville (TV seriál)
I Don't Want to Lose You Yet (S06E15)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
The Ballad of Kenneth Parcell (S06E04)
2010 Treme (TV seriál)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Darujte ledvinu (S03E22)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fight (S09E08)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)

Dokumentární

2019 Bluebird
2017 Born in Bristol
2016 The Life & Songs of Emmylou Harris (TV film)
2014 East Jerusalem/West Jerusalem
2012 Greenwich Village: Music That Defined a Generation
2010 Problema
Sounds Like a Revolution
2009 Folk America (TV seriál)
2008 Johnny Cash's America
2007 In Prison My Whole Life
Kapitán Mike křižuje Ameriku
The Old, Weird America: Harry Smith's Anthology of American Folk Music
2004 Be Here to Love Me: A Film About Townes Van Zandt
2003 Just an American Boy
Příběh pop music a politiky (TV seriál)
2001 Last Party 2000
1976 Heartworn Highways
1975 Austin City Limits (TV seriál)

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Enough Rope with Andrew Denton (TV pořad)
2002 CMT Crossroads (TV pořad)
2001 Democracy Now! (TV pořad) - herec, a.z.
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 Maury Povich Show, The (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2003 Just an American Boy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace