foto

Azumi Asakura

  • nar. 15.2.1987 (33 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sókjú no Fafner: The beyond
2018 Eiga Čúnibjó demo koi ga šitai! Take on Me
Pučimas! Petit Idolmaster
2015 High School DxD Born: Jomigaeranai fušičó
High School DxD New: Teiši kjóšicu no vampire
2014 Pučimasu!! Petit Petit Idolmaster: Fuju-->Kotacu
The Idolm@ster Movie: Kagajaki no mukógawa e!
2013 Kobayashi ga kawaisugite tsurai!!
Pučimasu! Petit Idolmaster: Takacuki Gold densecu Special!! Haruka-san macuri
Takanaši Rikka kai: Gekidžóban Čúnibjó demo koi ga šitai!
2012 Asa made jugyō Chu!
High School DxD
Pučimasu! Wakku Waku!!
Rinne no Lagrange: Flower Declaration of Your Heart - Kamogawa Days
The Idolm@ster: Shiny festa
2011 Mahó sensei Negima! Anime Final gekidžóban
2010 Hime Gal Paradise: Love and Beauty
2009 Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
Suki desu Suzuki-kun!!
2008 Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
2006 Negima!? Haru Special!?
Negima!? Nacu Special!?

TV seriály

2017 18if (TV seriál)
Gin no Guardian (TV seriál)
Tales of Zestiria the Cross (TV seriál)
2016 Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
Bubuki Buranki (TV seriál)
Bubuki Buranki: Hoši no kjodžin (TV seriál)
Keidžo!!!!!!!! (TV seriál)
Regalia: The Three Sacred Stars (TV seriál)
Učú neko: Mardock no bóken (TV seriál)
2015 Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
Valkyrie Drive: Mermaid (TV seriál)
Wakaba Girl (TV seriál)
2014 Akuma no Riddle (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Pučimasu!! Petit Petit Idolmaster (TV seriál)
2013 Hataraku maó-sama! (TV seriál)
High School DxD New: Gekkó kótei no Excalibur (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (TV seriál)
Pučimasu! Petit Idolmaster (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
2012 High School DxD (TV seriál)
Rinne no Lagrange (TV seriál)
Rinne no Lagrange: Season 2 (TV seriál)
Čúnibjó demo koi ga šitai! (TV seriál)
Čúnibjó demo koi ga šitai! Lite (TV seriál)
2011 Sket Dance (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Jodžóhan šinwa taikei (TV seriál)
2009 Hanasakeru seišónen (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
2008 ChäoS;HEAd (TV seriál)
Kannagi (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
2006 Negima!? (TV seriál)
2005 Mahó sensei Negima! (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)