foto

Ted Demme

  • nar. 26.10.1963
    New York City, New York, USA
  • zem. 13.1.2002 (38 let)
    Santa Monica, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Producentská filmografie

Filmy

2001 Kokain
1998 Gang
Hráči

Dokumentární

2003 A Decade Under the Influence

TV pořady

1998 Yo! MTV Raps (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Kokain
1999 Doživotí
1998 Gang
1997 Subway Stories: Tales from the Underground (TV film)
1996 Nádherný holky
1994 Nezvaný host
1993 Kdo je kdo
1992 Bet, The

TV seriály

1999 Akce (TV seriál)
1997 Zbraň (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2003 A Decade Under the Influence
1992 Denis Leary: No Cure for Cancer (TV film)

TV pořady

1998 Yo! MTV Raps (TV pořad)
1997 Denis Leary: Lock 'N Load (TV pořad)

Hudební videoklipy

1994 Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2002 John Q.
2001 Kokain
2000 Nezávislý

Dokumentární

2003 A Decade Under the Influence

Host

TV pořady

2002 The 74th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce