foto

Jenny Bicks

  • nar. 30.7.1963 (55 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Největší showman
2014 Rio 2

TV seriály

2013 Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
Quality of Death (S04E03)
2012 Ve znamení raka (TV seriál)
Sbohem (S03E09)
Balík plný štěstí (S03E03)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Nejtemnější den (S02E12)
Malá smrt (S02E09)
Uprázdněné místo (S02E02)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Všechno souvisí se vším (S01E12)
Rakovinu má každý sám (S01E03)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Pláč (S06E18)
Pryč z ruchu velkoměsta (S06E16)
2003 Sex ve městě (TV seriál)
Právo ženy na boty (S06E09)
Dokonalý dárek (S06E03)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
2001 Sex ve městě (TV seriál)
Pozdě bycha honit (S04E11)
Definující momenty (S04E03)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Úhlavní přátelé (S03E16)
Sex v jiném městě (S03E14)
Všechno nebo nic (S03E10)
další epizody (5)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
High Risk Behavior (S02E10)
Sex ve městě (TV seriál)
Lidské hry (S02E13)
Staří psi, nové penisy (S02E09)
Čtyři ženy a jeden pohřeb (S02E05)
další epizody (4)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Třetí je na obtíž (S01E08)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
1993 It Had to Be You (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Nepolíbená

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace