Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eduard Hrubeš společně se svými hosty uvádí gejzír humoru a poťouchlostí domácího videa pro všechny, kteří se rádi smějí. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mohla to byť taká priemerná zábavná televízna show zameraná na premietanie vtipných domácich video záznamov. Podobných relácií sa objavilo na obrazovkách už mnoho. Nie je to nič originálne, ale sem tam sa na niečo také dá pozrieť. Len tak zabiť čas a zasmiať sa na tom ako si nejaký debil rozbije držku alebo keď zvieratá vystrájajú kokotiny. Občas sa tam mihli fakt podarené zábery. Lenže to ako to moderoval nemožný Eduard Hrubeš bolo niečo totálne trapné. Tento starý cap sa naozaj hodí len do tej priblblej Veľkopopovickej Kozlovky. * ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Na 100% vím, že jsem tento "speciál" viděl před dávnými lety. Neváhej a toč mě v dětství celkem bavilo, ale dnes už bych se nechtěl dívat. Některé "scénky" a "klipy" byly tragikomické a dodnes nemohu tak nějak pochopit, proč např. když vidíme klip, ve kterém člověk spadne třeba z výšky na zem, nebo ho "něco" trefí do hlavy, tak se lidé tomu strašně moc smějí. A já nevím proč, vždyť ten dotyčný musel strašně trpět, nebo ne? Prosím o vysvětlení:) ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Po pečlivém zvážení výkonná rada RPKH (Rada pro kvalitu humoru) jednomyslně rozhodla, že tento pořad nebyl humorný. Pan Eda Hrubeš se neskonale při jeho uvádění nudil, alespon tak působil, a o humor ve svém bilancování či glosování nikdy ani neklopýtl. Výběr starých videí se po čase začal ve smyčkách opakovat. Nebylo nám patrné, co mělo být vtipného na pádech neznámých lidí ze kterých videa z 80% procent sestávala. Rovněž výběr účinkujících většinou směřoval do trapného desetiminutového šaškování před hledištěm. Nejhůře působily jakoby "nepřipravené" etudy či nachytávky, které měly účinkujícího uzemnit. Za ně nám bylo hodně trapně. Je tedy po pečlivém rozboru záhadou, jak je vůbec možné, že se taková antivtipná nemožnost udržela takovou dobu na televizních obrazovkách. Je také nutné ke všem negativním záležitostem dodat, že pořad po letech zcela ztratil na aktuálnosti. Nejvtipnější tedy s odstupem času je pozorovat, jak různí účinkující vnímali tehdejší dobu, a to se bavíme o dílech z let 2000 - 2002. Nejsme si jistí, jestli bychom jako RPKH neměli znovu zavést nepopulární trezor a do něj tuhle vadnou záležitost jednou pro vždy zavřít i s jejich autory. Jistě by se světu humoru ulevilo od dalších nemohoucných umělců a tvůrců, jejichž díla mají stabilně prošlou záruční lhůtu a unikla shodou okolností na svět. Ne všechno jsme schopni kontrolovat a v zárodku úspěšně zničit. Naše hodnocení: 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No a jsme u toho. Neváhej a Toč - nikdy nepatřilo k mým oblíbeným pořadům, přesto jsem na něj tu a tam mrkl, když už nebylo něco zábavnějšího v televizi. Tyhle ty speciální díly byli snad ještě horší, než ty klasické a to hlavně z důvodu, že většina materiálu co se tam objevil, jsme už viděli v předešlých dílech. A málokdy to vyhrál vážně ten nejzábavnější kousek… ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Navzdory nevhodnému uvádění repríz v poměrně dobrém čase, které tomuto formátu rozhodně nepřidává, je občas dobré zachytit nějakou tu perličku. Perličku v podobě vystoupení Stanislava Zindulky, který neváhal a přednesl v mezičase skvělou historku o tom, kterak jako student hrál v Lucerně pod dohledem Víta Vejražky. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama