foto

Ami Foster

  • nar. 5.8.1975 (43 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Osudy (TV film)
1989 Oddíl z Beverly Hills
1988 Snoopy: The Musical (TV film)
1987 Little Troll Prince, The
1984 Kočka na rozpálené plechové střeše (TV film)

TV seriály

1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Family Man, The (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Peaceable Kingdom, A (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Garfield a přátelé (TV seriál)
This Is America, Charlie Brown (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
1986 Pound Puppies (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Charles in Charge (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace