Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

V klasickém RPG hrdina vždy porazí vládce temnot a tím příběh končí. Ale co takový hrdina dělá potom?
Ohtorizawa Akatsuki porazil Satana, vládce temnot ve fantasy světě Alleyzard a poté se vrátil do skutečného světa. Hrdinové, kteří splní svou náročnou misi jsou totiž při návratu do reálného světa chránění organizací BABEL, která jim poskytne přístřeší, prostor pro aklimatizaci a přípravu na další složitý úkol. Náš hrdina má ale malé tajemství, sice porazil vládce temnot Alleyzardu, ale s sebou si odtud přinesl jeho dceru Miu... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (9)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Suprhdrina Ósawa se po vtažení do jakéhosi fantasy světa řádně vyznámenával. Pána démonů obral o život a každou ženu, kterou potkal, o kalhotky a podprsenku. Aby se mu po návratu do Japonska nestýskalo, vzal si s sebou ve vaku prsatou dcerku pána démonů. Příležitostně relaxuje a medituje během hnětení jejích ňader, což v nebohé dívence vyvolává smíšené pocity ponížení a mokra. Hrdinův apetýt však přesahuje i jinak velmi důstojnou hrudní výbavu démonečky, tudíž je jistě rád, že byl povinně zařazen do výběrové střední pro navrátilce z pohádek. Tam si může vesele skotačit, ukazovat v bojích, jaký je king a krást další kusy spodního prádla. Časem se na něj jistě přilepí i nějaká zápletka, která se možná seriálu i z větší části zmocní, alespoň v posledním díle. +++++ V ono zmocňování však nevkládám velké naděje. Pátý díl začíná představením nové postavy, která zřejmě bude mít na dění velký vliv. Po minutě polopřátelského pošťuchování zmizí a Ósawa jde s holkama nakupovat spodní prádlo. Nákup podprsenky a kalhotek zabere přes 15 minut. Pak se v kratičkém rozhovoru dozvíme, že Ósawa a spolužačky budou záhy bojovat se spolužáky v turnaji, což je nejspíš událost, při které se něco důležitého stane. V posledních vteřinách se děj vrací k hošíkovi ze začátku dílu, který oznámí někomu "nezabranému", že si Ósawu "ošahal". +++++ Asi se jen málokdo podiví, že mi vadí zdejší způsob vyprávění. 15 minut se děje NIC, které ani nerozvíjí děj, ani vztahy postav, ani není vtipné, ani není nápadité. 3 minuty se rozvíjí děj, ale pitomě a pitomý. Je ovšem obtížné to postřehnout, pod tím vším balastem. Zbylý čas těžko říci, asi něco mezi. Pravda, 5. díl není zcela reprezentativní, v těch ostatních se více bojuje. Žel smysl těch soubojů jeví se mi spočívat v jediném. V rozdělení bojovníků na slabé a silné. Slabí jsou ti, které Ósawa porazí hned. Silní jsou ti, které bude muset porazit později. A už jsem říkal, že tam jsou kozy? Končím po pátém díle. ()

HDeer odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ako nerozumiem kvalite vizuálu v pomere na aktuálny rok, rovnako sa mi rozum zastáva i pri skutočnosti, ako veľmi sa dá zruinovať pôvodne zaujímavá fantasy. Kto očakáva akciu dostane napľuté do tváre. Kto očakáva ecchi, dostane dve minúty čistého času na ňadrá bez cenzúry, sprevádzané nezmyselnými rozhovormi a prapodivnými flasbacky, akoby na oplátku, že ste sa pozerali. Kto očakáva drámu, nuž tomu prajem veľa šťastia, ja končím piatym dielom. Myslím, že moje rozhodnutie nie je potrebným zbytočne vysvetľovať, Subjektiv to už vlastne vystihol. Za seba už len pridám, že postavenie zápletky na roztrhnutej podprsenke je určite taktiež umením, teda aspoň istým spôsobom. ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Už podle prvního dílu mi to přišlo pochybný - dva světy, 12 dílů, spousta různých příběhů, naprosto úchylná hlavní postava. Nemůžu si pomoct, ale tohle anime je jen pro fanservis. Sice ke konci se něco konečně zajímavějšího děje, ale respektive to nic vůbec neřeší a je tam akorát ještě více otázek, než na začátku. Vše se tak jenom točí jenom kolem úchyláren a zbytek je v pozadí. Kdyby to byl hentai, tak bych to ještě pochopil, ale takhlenc z toho vzniklo nic neříkající anime. Animace je dobrá a hudba nic moc. ()

Kontractor 

všechny recenze uživatele

Na zemi existuje mnoho bran do různých dimenzí. Do těchto bran bylo vtaženo několik tisíc lidí a ti, kteří se vrátili nazpět, vládli nadliskými schopnostmi. Jedním z nich je i *Hrdina*, jenž zlikvidoval nejvyšší zlo kouzelné země. Ovšem lidstvo, které se obává těchto super lidi se rozhodlo tyto individuáli shromáždit pod organizaci, jenž by je mohla kontrolovat. A tak se náš hrdina ocitne v Babelu...spolu s dívkou, jenž nepatří do našeho světa. S dívkou, co by každý viděl nejraději mrtvou. Opět tu máme akční soubojovku, plnou magie, drsnáků a ecchi scén...uvidíme, co to zase bude... ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Hagure Yuusha no Aesthetica z princípu nie je zlé anime. Medzi jeho klady môžeme zaradiť napr. celkom obstojnú hudbu, priemernú animáciu či fajn nápad, vďaka čomu je tento seriál pozerateľný, avšak potenciál je totálne nevyužitý. Hlavná dejová linka mohla byť pomerne fajn, lenže na ňu sa akosi zabudlo a už v druhej epizóde bola zahodená a nahradená niečím typickým pre podobné anime: Ecchi bez hlbšieho zmyslu s všadeprítomným fan servisom. Okrem toho, postavy tiež nie sú zrovna najlepšie napísané, dej ostáva stále zaseknutý na žiadnom bode a humorné momenty začnú byť otravné, pretože sú stále o tom istom. Mierneho posunutia príbehu sa dočkáme až v 9/12 seriálu, no je to ešte hlúpejšie než to bolo. Neostáva nič iné, než tomu dať priemerné hodnotenie. A aj to by bolo v tomto prípade nezaslúžene. Priemer: 53% ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama