foto

Scott Z. Burns

  • nar. 1962
    Golden Valley, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2022 Fake!
2019 The Report
2008 Don't I Know You
What We Take from Each Other
2006 Poločas rozpadu Timofeje Berezina

TV seriály

2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
2016 (E07)
2008 Californication (TV seriál)
Špinavý kšeft (S01E09)

Producentská filmografie

Filmy

2022 Fake!
2019 Prací automat
The Report

Dokumentární

2006 Nepříjemná pravda

Fanoušci tvůrce