foto

Angelika Strahser

  • nar. 15.12.1982 (37 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Toten von Salzburg - Wolf im Schafspelz (TV film)
Südpol (TV film)
2018 Geschenkt (TV film)
Trafikant
2017 Balanceakt (TV film)
Für dich dreh ich die Zeit zurück (TV film)
Life Guidance
Tatort - Die Faust (TV film)
2016 Mein Fleisch und Blut
2015 Supersvět

TV seriály

2020 Letzter Wille (TV seriál)
2018 Země zločinu (TV seriál)
Der Tote im See (E13)
2017 Trakehnerblut (TV seriál)
Das Vermächtnis (2) (E08)
Das Vermächtnis (1) (E07)
Das Haus am See (E06)
další epizody (8)
2016 Pregau (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Habsburkové proti Osmanům (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Genau so geht's! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky