foto

Mauro Bonanni

  • nar. 1949
    Rome, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Ride
2017 Škaredí a zlí
2016 Un Natale al Sud
2015 Matrimonio al Sud
Nezlob
2011 Matrimonio a Parigi
Tiberio Mitri: Il campione e la miss (TV film)
2010 A Natale mi sposo
Caldo criminale (TV film)
2009 David Copperfield (TV film)
Mrtví se nevracejí (TV film)
Ve stínu hor
2008 Ať jsi kdekoli (TV film)
Così vanno le cose (TV film)
2007 Caravaggio (TV film)
2006 Fratelli (TV film)
2005 Anno a primavera, Un (TV film)
Cose da pazzi
2004 Balletto di guerra
Miracolo a Palermo!
Occhi di cristallo
Part Time (TV film)
Rivoglio i miei figli (TV film)
Ukrývané děti (TV film)
2003 La luz prodigiosa
2002 Amore con la S maiuscola
Nowhere
Quore
Ragazze di Miss Italia, Le (TV film)
2001 Chobotnice X (TV film)
2000 Grande botto, Il
1999 Cesta do Indie
Harém
Libero Burro
Madri, Le (TV film)
1998 Donne in bianco
Frigidaire - Il film
Macellaio, Il
Odore della notte, L'
1997 Cuba libre - velocipedi ai tropici
Facciamo fiesta
Hamam
Inaffidabili, Gli
Naja
Notti di paura
Princezna a chuďas (TV film)
1996 Classe mista 3A
Nerolio
Princezna Fantaghiró 5 (TV film)
Sestřička a princ ze snů (TV film)
Un paradiso di bugie
Uomini senza donne
1995 Era meglio morire da piccoli
Číšníci
1994 Buttane, Le
1993 Mille bolle blu
1992 Favola crudele
Nero
1991 Gioco perverso (TV film)
Terra Nova
1990 Afgánský zlom
Maggio musicale
Rainbow Thief, The
Viaggio d'amore
1989 Svatá krev
1988 Cavalieri del Cross, I (TV film)
Cuore in gola (TV film)
Fun Jump (TV film)
Gli invisibili
Pensieri invadenti
Roller Wings (TV film)
Russicum
Scheggia di vento (TV film)
1987 Le foto di Gioia
1986 Naso di cane (TV film)
1985 Kajícník
Marinaio e mezzo, Un (TV film)
Paradigma
1984 Claretta
Guapparia
Windsurf - Il vento nelle mani
1983 Chi mi aiuta...?
Lontano da dove
1982 Angkor: Cambodia Express
Ciao nemico
Si ringrazia la regione Puglia per averci fornito i milanesi
1981 Vacanza del cactus, Una
1980 Osamělý rozzlobený policista
Razza selvaggia
Segrete esperienze di Luca e Fanny, Le
Speed Cross
Čau, rošťáci!
1979 Mondo porno di due sorelle, II
Sbirro, la tua legge è lenta... la mia... no!
Žádám o azyl
1978 Commissario di ferro, Il
Corleone
Poliziotto senza paura
Un poliziotto scomodo
1977 Banda del trucido, La
Na plný plyn
1976 Conto è chiuso, Il
La legge violenta della squadra anticrimine
Mark colpisce ancora
1975 Ambizioso, L'
Mark il poliziotto
Mark il poliziotto spara per primo
Quel movimento che mi piace tanto
1974 5 donne per l'assassino
Macrò
Squadra volante
1972 Gatta in calore, La
Notti peccaminose di Pietro l'Aretino, Le
1971 Bella di giorno moglie di notte
1969 Il cavaliere inesistente

TV seriály

2013 Baciamo le mani: Palermo-New York 1958 (TV seriál)
Všechna hudba mého srdce (TV seriál)
2010 Fratelli Benvenuti (TV seriál)
Země rebelů (TV seriál)
Zodiaco - Il libro perduto (TV seriál)
2008 Zodiaco (TV seriál)
2006 48 ore (TV seriál)
2005 Nebbie e delitti (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)
2001 Bello delle donne, Il (TV seriál)
2000 Impero, L' (TV seriál)
Sospetti (TV seriál)
1999 Piráti (TV seriál)
1998 S.P.Q.R. (TV seriál)
1988 Guerra di spie (TV seriál)
1987 Ragazzi della 3 C, I (TV seriál)
1976 Alle origini della mafia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace