Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V restauraci Eden mají číšníci zlaté časy. Jeden stále s dojetím vzpomíná, jak obsluhoval krále a královny, druhý, bývalý fotbalista, tady v klidu vzpomíná na svou fotbalovou kariéru, třetí se modlí a čtvrtý se zlobí na všechny tři. Všichni společně vzpomínají na staré zlaté časy a tvrdí, že horší už to být nemůže.Může. Eden je prodán obhroublému obchodníkovi s nábytkem, který chce z restaurace udělat nábytkový sklad. Předtím ale uspořádá v restauraci banket, na počest své zlaté svatby. Čtyři číšníci mají poslední šanci, jak si zachránit existenci. Zbývá jediná cesta, doslova vlézt šéfovi do! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Pompucciho komedie je jedním z posledních filmů Cicca Ingrassia (jako Loppi) a milovníkům italské komedie vřele doporučuji ji shédnout. Villaggio, Abatantuono i Messeri dodávají snímku to potřebné. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Na komedii až příliš melodramatické.. Hezký snímek o typech lidí a povah.. Dost kritický, na což jsme u Villaggia zvyklí... :-) ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Pro mě překvapení. Moc hezky natočený film. Velice lidský. Tyhle tragikomické role sluší Villaggiovi více, než ty komické. V rámci žánru za 4. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Paolo tentokráte v jiné roli, než je u něj ve většině přìpadů zvykem. Jedná se o komedii spìše slovnì, než gagovou, což filmu úplně neubližuje, ale také ničìm neobzvláštňuje. Dokázal bych si představit tento výtvor i jako divadelnì hru. Jde spìše o průměrný snìmek, který vykouzlì malý ùsměv, žádné salvy smìchu. Přes to doporučuji zhlédnout, už jen dìky hereckým výkonům, zejména již zmiňovaného Paola, který zde dokazuje, že umì hrát i bez vypláznutého jazyka, bláznivých kostýmů, či výrazu při skřìpnutých prstech. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama