foto

Björn Hlynur Haraldsson

  • nar. 8.12.1974 (43 let)
    Reykjavík, Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alien: Covenant - Phobos
2016 Me estás matando Susana
2015 Apples & Oranges
2014 Grafir & bein
2011 Město mafie
2010 Královská cesta
Spodní proud
2009 Prosinec
2008 Malebná svatba
2006 Severní blata
2005 Strákarnir okkar
2004 Chladné světlo
2002 Reykjavík Guesthouse: Rent a Bike

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
2016 Trapped (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2014 Hraunið (TV seriál)
2013 Borgiové (TV seriál)
Vladař (S03E10)
Výbušný plán (S03E09)
Relikvie (S03E06)
další epizody (5)
2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Útes (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Blóðberg

Dokumentární

2013 Konec cesty (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Blóðberg

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace