foto

Björn Hlynur Haraldsson

  • nar. 8.12.1974 (45 let)
    Reykjavík, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
2019 Agnes Joy
2017 Alien: Covenant - Phobos
2016 Já se z tebe zblázním, Susano
2015 Apples & Oranges
2014 Grafir & bein
2011 Město mafie
2010 Královská cesta
Spodní proud
2009 Prosinec
2008 Malebná svatba
2006 Severní blata
2005 Strákarnir okkar
2004 Chladné světlo
2002 Reykjavík Guesthouse: Rent a Bike

TV seriály

2019 Zaklínač (TV seriál)
Před pádem (S01E07)
O hostinách, parchantech a pohřbech (S01E04)
Začátek konce (S01E01)
2018 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2014 Hraunið (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2013 Borgiové (TV seriál)
Vladař (S03E10)
Výbušný plán (S03E09)
Relikvie (S03E06)
další epizody (5)
2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Útes (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Blóðberg

Dokumentární

2013 Konec cesty (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Blóðberg