foto

Anna Katharina Schimrigk

  • nar. 1992
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wendezeit (TV film)
Zraněná srdce
2017 Cesta (studentský film)
Tatort - Borowski und das Land zwischen den Meeren (TV film)
2016 Endstation Glück (TV film)
2015 Tatort – Verbrannt (TV film)
2014 So schön wie du
2011 Facebook-Molotov

TV seriály

2019 Kommissarin Heller (TV seriál)
Herzversagen (E09)
2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Saubere Geschäfte (S01E01)
Vraždy na severu (TV seriál)
Kellerkind (S05E07)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Last der Entscheidung (S21E31)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Hölle (S16E19)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Dornröschenschlaf (S13E07)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Die Aldi-Brüder (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky