foto

Till Demtrøder

  • nar. 6.5.1967 (52 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ich - In Serie
2008 Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Der kleine Bruder (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2006 Verliebt, na und wie!
Zwei Herzen und zwölf Pfoten (TV film)
2004 Moře lásky: Vytoužený Marielund (TV film)
2001 Roadkill (studentský film)
Wilder Kaiser - Der Wolf (TV film)
1997 Röpers letzter Tag (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... auf den Kanarischen Inseln, Ein (TV film)
1995 Tatort - Tod eines Polizisten (TV film)
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)
1982 Betti, die Tochter (TV film)
1980 Am Südhang (TV film)

TV seriály

2016 Kobra 11 (TV seriál)
Král zlodějů (S21E04)
2010 WALF: We All Love Football (TV seriál)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Sarahs Hochzeit (S12E09)
Turbulenzen (S12E08)
Alles anders (S12E06)
další epizody (6)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
1997 Duell zu dritt (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Renaade (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
1990 Musik groschenweise (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky