foto

Chuck Ardezzone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rum and Hot Peppers (TV film)
Smothered by Mothers
2015 Hybrids
2007 Descent
Pozdravy z pobřeží
2005 Puzzlehead
2002 Beatle Fan, The
2001 L.I.E.
Svatý boj
1998 Mob Queen

TV seriály

2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Brotherly Love (S04E15)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osvobozený (S05E04)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soužení (S06E10)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Falling (S03E17)
Právo a pořádek (TV seriál)
Tragedy on Rye (S13E04)

Dokumentární

2008 Saints & Angels

Producentská filmografie

Filmy

2018 Rum and Hot Peppers (TV film)
2015 Hybrids

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky