foto

Christopher Reid

  • nar. 5.4.1964 (54 let)
    The Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Apartment Troubles
2013 Mejdan jak se patří
2012 LMFAO - Sorry For Party Rocking
2010 Freaknik: The Musical (TV film)
2008 Válka světů 2: Další vlna
2003 Sláva jen pro mrtvé
1999 Hraniční čára (TV film)
1998 Temptations, The (TV film)
1994 House party 3
Meč cti
1992 Spolužáci
1991 House party 2: Pyžamový mejdan
1990 House party

TV seriály

2012 Fred: The Show (TV seriál)
2011 Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
Supah Ninjas (TV seriál)
2010 Mad (TV seriál)
2005 Barbershop (TV seriál)
2000 Sealab 2021 (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1995 Minor Adjustments (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1989 One Night Stand (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2009 Life After (TV seriál)

TV pořady

2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
The Mo'Nique Show (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Pekelná kuchyně (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2002 Conspiracy Zone, The (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1987 Square One TV (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace