foto

Alexandra Adi

  • nar. 13.4.1971 (48 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Alexandra Adi se narodila 13. dubna 1973 (uvádí se ale i 1971) v New Yorku. V roce 1993 promovala na Barnard College. Její první role byla v seriálu “COSBYHO PŘÍPADY“ v roce 1995, kde si zahrála roli Megan v jednom díle. Druhá role přišla roce 1996 v komedii “EDDIE“, kde ztvárnila rozhlasovou hlasatelku. V roce 1997 dostala vedlejší roli v akčním krimi “ZEMĚ POLICAJTŮ“ v hlavní roli se Sylvestrem Stallonem, kde si zahrála mladou Liz Randone.

V letech 1997-98 ztvárnila doposud svoji největší seriálovou roli Samanthy (Sam) v šesté a sedmé řadě seriálu “KROK ZA KROKEM“. Celkem hrála ve 13. epizodách. V roce 1998 se objevila v komediálních seriálech “BOY MEETS WORLD“ a “ENCORE! ENCORE!“, v obou případech vždy v jednom díle. O rok později přicházejí vedlejší role ve filmech “ĎÁBELSKÁ HRA“, v thriller komedii “TEQUILA BODY SHOTS“, v komedii “PRCI, PRCI, PRCIČKY“ a jedna z hlavních úloh v tv filmu “BROOKFIELD“.

Další herecká zkušenost přichází v roce 2002, v komedii režisérky Melanie Mayron “UHOĎ JI, JE TO FRANCOUZSKA“, kde ztvárnila roli Ashley Lopez. Ve stejném roce hraje ještě v komedii “MOVING AUGUST“ a v tv filmu “ALIKES“. Jedna ze známějších rolí je i v hororu “MÁRNICE“ z roku 2005. Ve filmu ji opět uvidíme v roce 2008, kde bude hrát jednu z hlavních rolí v připravované komedii “DEALING“.

Alexandra je vdaná za Jerryho A. Greenberga, což je spoluzakladatel a bývalý předseda, šéf výkonného důstojníka v Sapientu (NASDAQ: SAPE) což je inovativní konzultační společnost pro obory typu “e-služby“. Jerry má titul z ekonomie z Harvardské univerzity. Se ženou Alexandrou mají jednoho potomka...

Zdeněk "Stocki" Blažek

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dealing
2005 Márnice
2002 Alikes (TV film)
Moving August
Uhoď ji, je to Francouzka!
1999 Brookfield (TV film)
Prci, prci, prcičky
Tequila Body Shots
Ďábelská hra
1997 Země policajtů
1996 Eddie

TV seriály

2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zvláštní zásilka (S09E17)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Téměř dokonalý plán (S09E01)
1999 Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
1998 Encore! Encore! (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace