Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Al, Dana, J. T., Rich a Sam tráví mnoho času na šipkách, kuželkách, minigolfu apod., přičemž Sam vždy všechny poráží. Dokonce se za J. T. postaví, když jej napadne chuligán. J. T. začínají trápit noční můry, kdy při svatbě se Sam je... nevěstou. Lilly a Jean-Luc musí na tetanovku, nedá se přitom říci, kdo z nich se bojí víc. Karen se nemůže rozhodnout, kterého z trojice mladíků si vybrat (aby ne, když to jsou trojčata!). (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. sérii už dochádzajú nápady a tak sa čiastočne opakuje trápny námet súboja pohlaví. JT vystupuje v tejto epizóde ako tolerantný a nemačovský chudák. Pobavili aspoň Karenine "trojčatá". ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Lilly musí ísť na očkovanie. Jean Luk je jej oporný stĺp pokým nepríde na to, že aj on potrebuje tetanovku. Karen randí s na vlas rovnakými trojčatami a JT má hormonálnu krízu nakoľko jeho priateľka je väčší chlap ako on sám. Prevedenie: Bavili ma obe dejové linky ale tá s Lilly o trochu viac. 90% ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl se soubojem pohlaví, těch už v seriálu bylo několik, taky by někdy mohli chlapi vyhrát. Víc mě pobavil Jean Luc s jeho averzí k očkování. ("Co se mi asi tak může stát, když ji nedostanu?" - "Dýchací potíže, kolaps srdce a pak smrt!" - "Hmm, s tím se dá žít!") ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl nám dá další lekci z feminismu. Jako někdo, kdo v dětství přečetl Děti z Bullerbynu, dokáži podobná díla trávit bez zvedání obočí, ale nesmí to překročit hranice natolik, jako se to povedlo zde. ()

Reklama

Reklama