foto

Henry Slate

  • nar. 15.6.1910
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 11.8.1996 (86 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Murphyho dobrodružství
1983 Last Ninja, The (TV film)
1981 Cestou necestou
1980 Herbie a poklad Inků
Panenka pro štěstí
The Kids Who Knew Too Much (TV film)
1979 Norma Rae
1978 Kocour z vesmíru
1977 Drak Elliot
1976 Gus
Střelec
The Shaggy D.A.
Únos naruby
1975 The Strongest Man in the World
1972 Pete a Tillie
1970 Which Way to the Front?
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
1964 Dva záletníci
Looking for Love
Patsy
1959 Hey Boy! Hey Girl!
1958 Wink of an Eye
1956 He Laughed Last
Meet Me in Las Vegas
Rock Around the Clock
Zastávka v Kansasu
1955 Hit the Deck
My Sister Eileen
Three for the Show
1954 Není nad showbyznys
1953 A Slight Case of Larceny
Down Among the Sheltering Palms
Slečna Sadie Thompsonová
Three Sailors and a Girl
Zátah na Jižní ulici
1952 Bloodhounds of Broadway
Just This Once
Loan Shark
O. Henry's Full House
Somebody Loves Me
Stop, You're Killing Me
The Belle of New York
The Jazz Singer
1951 Fourteen Hours
Rhubarb
The Frogmen
You're in the Navy Now
1944 Winged Victory
1941 A Little Jive Is Good for You
1938 College Swing

TV seriály

1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
1955 Navy Log (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1952 Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1950 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace