foto

Valentin Vareckij

  • nar. 16.2.1956 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Metro
2011 Žažda (TV film)

TV seriály

2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Rokirovočka (S02E65)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
2013 Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
Episode 20 (E20)
další epizody (4)
MUR (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Semejnyj vopros (S02E12)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Pugovica (S01E18)
2009 Sud (TV seriál)
Otličnyj servis (E19)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky