foto

Siân Heder

  • nar. 23.6.1977 (43 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 CODA
2016 Tallulah
2012 Dog Eat Dog
2006 Mother

TV seriály

2020 Little America (TV seriál)
The Baker (E05)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
Svázaný jazyk (S03E07)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Sadistický kníratý Kaňour (S02E10)
Úplně jiná díra (S02E04)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Den p*čuvzdání (S01E09)
Lesbická žádost zamítnuta (S01E03)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2021 CODA
2016 Tallulah
2012 Dog Eat Dog
2006 Mother

TV seriály

2020 Little America (TV seriál)
The Baker (E05)
The Silence (E04)
2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Nic se nerozbilo (S02E07)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Gordonky (S06E08)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Možná za vše může diskotéka (S01E08)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dog Eat Dog
2007 At Last
2004 Dorian Blues
2002 West Bank Brooklyn

TV seriály

2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Návnada (S05E02)
2007 Dirt (TV seriál)
Come Together (S01E07)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Blázen do Ameriky (S03E12)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Námluvy Wyattova otce (S06E16)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
A ochraňuj nás před mocí Satanovou (S03E10)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closure, Part 2 (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky