foto

Daniel Frishman

  • nar. 22.7.1946 (73 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Noc husí kůže
1985 Bitva o planetu Endor (TV film)
Kocour v botách (TV film)
Vášeň v prachu
1984 Dobrodružství Ewoků (TV film)
1983 Osamělý vlk McQuade
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
1981 Hotel Pod duhou

TV seriály

1987 thirtysomething (TV seriál)
Nice Work If You Can Get It (S01E07)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Silná anténa (S01E07)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky