foto

Shaun Smyth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Barbie Rock’n Royals
The Unauthorized Full House Story (TV film)
2005 Four Minutes (TV film)
2003 Proteus
2001 Hlad po tanci (TV film)
Jane Doe (TV film)
Laughter on the 23rd Floor (TV film)
2000 Ukradni ten film
1999 Different (TV film)
Krutý zákon (TV film)
The Promise (TV film)
Tři do tanga
1998 Svědectví krve (TV film)

TV seriály

2019 Kravaťáci (TV seriál)
Everything's Changed (S09E01)
2014 Witches of East End (TV seriál)
The Old Man and the Key (S02E03)
The Son Also Rises (S02E02)
A Moveable Beast (S02E01)
2013 Já a robot (TV seriál)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
2011 Zločin (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Snakes & Ladders (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Canada: A People's History (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Tajemné zmizení (S01E16)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
1998 Pit Pony (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky