foto

Rjúnosuke Óbajaši

  • nar. 13.3.1946 (74 let)
    Fukuoka, Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hvězdná pěchota: Invaze
Macross FB7: Ore no uta o kike!
2009 Tailenders
2008 Ranma ½: Akumu! Shunmin kō
2002 MiniPato
WXIII Kidō keisatsu Patlabor
1997 Jungle de ikó!
Macross Dynamite 7
1995 DNA2: Dokoka de nakušita aicu no aicu
Macross 7 Encore
Ranma ½ SUPER
1994 Ranma 1/2: Čó musabecu Kessen! Ranma team VS Densecu no hó'ó
1993 Kidó keisacu Patlabor 2: The Movie
1992 Ranma ½: Kessen Tōgenkyō! Hanayome o torimodose!!
1991 Júkan Club
1990 Jû-kyû
Kidó keisacu Patlabor
1989 Kidó keisacu Patlabor gekidžóban
1988 Tokyo Vice
1987 Dead Heat
Čódžikú jósai Macross: Flash Back 2012
1986 California Crisis: Cuigeki no hibana
Wannabes
1985 Love Position, Legend of the Halley
1984 Čódžikú jósai Macross: Ai oboeteimasuka
1983 Pro jakjú o džúbai tanošiku miru hóhó

TV seriály

2017 Reikenzan: Eiči e no šikaku (TV seriál)
2015 Heavy Object (TV seriál)
2014 Buddy Complex (TV seriál)
2013 Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui! (TV seriál) - vyp.
2011 Hjóge mono (TV seriál)
2010 Black Lagoon: Robertina krvavá stopa (TV seriál)
Senkó no Night Raid (TV seriál)
2009 Elementhunters (TV seriál)
Usaru-san (TV seriál)
2008 Akane-iro ni somaru saka (TV seriál)
Himicu: The Revelation (TV seriál)
Major 4th Series (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
To Heart 2 (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
2003 Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
2001 Noir (TV seriál)
Z.O.E Dolores, i (TV seriál)
2000 Ginsókikó Ordian (TV seriál)
1999 Dual! Parallel Runrun Monogatari (TV seriál)
ToHeart (TV seriál)
1998 Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
Serial Experiments: Lain (TV seriál)
Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)
Romeo no aoi sora (TV seriál)
1994 DNA2: Dokoka de nakušita aicu no aicu (TV seriál)
Macross 7 (TV seriál)
Ranma ½ Special (TV seriál)
1993 Ranma ½ OAV (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
Joroiden samurai Troopers (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
Hokuto no ken (TV seriál)
Makjú endžó! Šin! Omae made ato ippo da!! (S01E21)
1983 Mijuki (TV seriál)
1982 Makjó densecu Acrobunch (TV seriál)
Čódžikú jósai Macross (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky