foto

Rjúnosuke Óbajaši

  • nar. 13.3.1946 (73 let)
    Fukuoka, Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hvězdná pěchota: Invaze
Macross FB7: Ore no uta o kike!
2009 Tailenders
Usaru-san
2008 Ranma ½: Akumu! Shunmin kō
2002 MiniPato
WXIII Kidō keisatsu Patlabor
1997 Jungle de ikó!
Macross Dynamite 7
1995 DNA2: Dokoka de nakušita aicu no aicu
Macross 7 Encore
Ranma ½ SUPER
1994 Ranma 1/2: Čó musabecu Kessen! Ranma team VS Densecu no hó'ó
1993 Kidó keisacu Patlabor 2: The Movie
1992 Ranma ½: Kessen Tōgenkyō! Hanayome o torimodose!!
1991 Júkan Club
1990 Jû-kyû
Kidó keisacu Patlabor
1989 Kidó keisacu Patlabor gekidžóban
1988 Ginga eijú densecu
Kidó keisacu Patlabor
Tokyo Vice
1987 Dead Heat
Čódžikú jósai Macross: Flash Back 2012
1986 California Crisis: Cuigeki no hibana
Wannabes
1985 Love Position, Legend of the Halley
1984 Čódžikú jósai Macross: Ai oboeteimasuka
1983 Pro jakjú o džúbai tanošiku miru hóhó

TV seriály

2017 Reikenzan: Eiči e no šikaku (TV seriál)
2015 Heavy Object (TV seriál)
2014 Buddy Complex (TV seriál)
2013 Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui! (TV seriál) - vyp.
2011 Hjóge mono (TV seriál)
2010 Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
Senkó no Night Raid (TV seriál)
2009 Elementhunters (TV seriál)
2008 Akane-iro ni somaru saka (TV seriál)
Himicu: The Revelation (TV seriál)
Major 4th Series (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
To Heart 2 (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
2003 Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
2001 Noir (TV seriál)
Z.O.E Dolores, i (TV seriál)
2000 Ginsókikó Ordian (TV seriál)
1999 Dual! Parallel Runrun Monogatari (TV seriál)
ToHeart (TV seriál)
1998 Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
Serial Experiments: Lain (TV seriál)
Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)
Romeo no aoi sora (TV seriál)
1994 DNA2: Dokoka de nakušita aicu no aicu (TV seriál)
Macross 7 (TV seriál)
Ranma ½ Special (TV seriál)
1993 Ranma ½ OAV (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1988 Joroiden samurai Troopers (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
1983 Mijuki (TV seriál)
1982 Makjó densecu Acrobunch (TV seriál)
Čódžikú jósai Macross (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace