foto

James C. Victor

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Cowgirl's Story
2015 The Stanford Prison Experiment
2014 Default
2013 12 let v řetězech
Nothing Left to Fear
2010 Nine Dead
2007 Jane Doeová: Jak vyhodit šéfa (TV film)
2005 Special Ed
2000 Brutal Truth
Domobrana
1999 Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda (TV film)
Three Secrets (TV film)
1997 Druhá občanská válka (TV film)
1996 Boeing 747 v ohrožení
Love Always
1995 Ocelové peklo

TV seriály

2015 The Fosters (TV seriál)
Stay (S02E13)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a raper (S06E02)
2006 Po právu (TV seriál)
The Ten Percenter (E06)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Písek a voda (S07E02)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace