foto

Bill McLean

  • nar. 25.6.1917
    Pueblo, Colorado, USA
  • zem. 18.11.1994 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I Dream of Jeannie
1986 Dům
1985 Lots of Luck (TV film)
1984 The Hoboken Chicken Emergency (TV film)
1981 Krásné sny
1980 Fun and Games (TV film)
1979 Hot Rod (TV film)
Poprask v Severní ulici
1977 Deadly Game (TV film)
1976 Eat My Dust
1975 Crazy Mama
Half a House
1974 Smile Jenny, You're Dead (TV film)
1973 Letters from Three Lovers (TV film)
Night Strangler, The (TV film)
1971 Yuma (TV film)
1970 The Love War (TV film)
Zig Zag
1967 First to Fight
1965 Dolarová past
Harlow
1964 Taggart
1962 They Hanged My Saintly Billy
1961 Bachelor in Paradise
The Great Impostor
1960 Pojď, budeme se milovat
1958 A Nice Little Bank That Should Be Robbed
1957 Big-Foot Wallace (TV film)
This Could Be the Night
1956 Meet Me in Las Vegas
Over-Exposed
Ransom!
Serenáda
1955 Big House, U.S.A.
The McConnell Story
1954 Down Three Dark Streets
Lucky Me
Tennessee Champ
Young at Heart
1953 Off Limits
Stalag 17
1952 Můj syn John
Omlazovací prostředek
Pat a Mike
Phone Call from a Stranger
The Big Trees
1951 Fourteen Hours
Goodbye, My Fancy
Submarine Command
Tomorrow Is Another Day
You're in the Navy Now
1950 The Skipper Surprised His Wife
1949 Always Leave Them Laughing
Flaxy Martin
I Was a Male War Bride
Johnny Stool Pigeon
So You Want to Be an Actor
1948 Fighter Squadron
Joe Palooka in Fighting Mad

TV seriály

1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Off the Rack (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Ozzie's Girls (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
New Andy Griffith Show, The (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Harris Against the World (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Markham (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace