foto

Sina Fiedler-Engel

  • nar. 1933

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Der Zimmerspringbrunnen
1995 Neben der Zeit (TV film)
1991 Zwischen Pankow und Zehlendorf
1989 Galgenbrücke, Die (TV film)
1988 Jedni druhých břemena neste
Pestalozziho hora
1986 Blonder Tango
1985 Mein lieber Onkel Hans (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1984 Kaskade rückwärts
1983 Fräulein Mama
Unser bester Mann (TV film)
1982 Generalprobe (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
Kein Mann für zwei (TV film)
Znepokojení
1981 Chirurgus Johann Paul Schroth - Eine Geschichte aus den Anfängen der Charité (TV film)
Kolonie
Pugowitza
Tajemný jakobín
Wie wär's mit uns beiden?
1980 Don Juan, Karl-Liebknecht-Straße 78
Levins Mühle
Snoubenka
1979 Risiko (TV film)
Zásnuby s podmínkou (TV film)
1978 Achillesferse
Brandstellen
Fleur Lafontaine
Moral der Banditen, Die
Polizeiruf 110 - Schuldig (TV film)
1977 Die Verführbaren (TV film)
Ein Katzensprung
1976 Beethoven - všední dny jednoho života
1975 Looping
Pokrevní bratři
Suse, liebe Suse
1974 Kit a spol.
Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)
1969 Čas žít
1967 Die Partner (TV film)
1966 Alfons Zitterbacke
Fräulein Schmetterling
Spur der Steine
1965 Episoden vom Glück (TV film)
Frühling braucht Zeit, Der
Nachfolger, Der (TV film)
1962 Eine Nacht und kein Morgen (TV film)
1961 Besuch im Gartenhaus (TV film)

TV seriály

2005 Das Duo (TV seriál)
Blutiges Geld (E08)
1995 A.S. (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
Unser Mann ist König (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky