foto

Hansa Czypionka

  • nar. 1.3.1958 (61 let)
    Sandhorst, Aurich,, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aenne Burda - Die Wirtschaftswunderfrau (TV film)
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Die Liste (TV film)
2016 Der mit dem Schlag (TV film)
2013 Autumn Blood - Das Ende der Unschuld
Eine verhängnisvolle Nacht (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Blutsbrüder (TV film)
2012 Tatort - Nachtkrapp (TV film)
Špiónka (TV film)
2011 Ach, ten můj šéf! 2 (TV film)
Ich habe es Dir nie erzählt (TV film)
Osudová léta (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwei Brüder (TV film)
2010 Emilie Richards: Nový Zéland navždy (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part Two (TV film)
Teď nebo nikdy (TV film)
2009 Ein starkes Team - Geschlechterkrieg (TV film)
Místo činu: Přízrak (TV film)
Tak štastný jsem ještě nikdy nebyl
2008 Die Helden aus der Nachbarschaft
Im Winter ein Jahr
2007 Das Sichtbare und das Unsichtbare
Noch einmal zwanzig sein ... (TV film)
Tatort - Ruhe sanft (TV film)
Zeit zu leben (TV film)
2006 Rabenbrüder
Rauchzeichen
Tatort - Schlaflos in Weimar (TV film)
2005 Das Duo - Blutiges Geld (TV film)
Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
Erinnere dich, wenn du kannst! (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Die Wahrheit stirbt zuletzt (TV film)
Namaluj si lásku (TV film)
2003 Druhá Eva (TV film)
Hon na žháře (TV film)
Männer häppchenweise (TV film)
Polizeiruf 110 - Abseitsfalle (TV film)
Poslechni své srdce (TV film)
Verrückt ist auch normal (TV film)
2002 Bobby (TV film)
Du bist mein Kind (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ctihodná společnost (TV film)
Spoutané srdce (TV film)
Vlak na věčnost (TV film)
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
Ein Geschenk der Liebe (TV film)
Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis unter die Haut (TV film)
Riekes Liebe (TV film)
Rudé pírko smrti (TV film)
2000 Frauen lügen besser (TV film)
Liebst du mich (TV film)
Wenn man sich traut (TV film)
1999 Ein Mann für gewisse Sekunden (TV film)
Schande (TV film)
Údolí stínů
1998 Eine ungehorsame Frau (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Andělíček letí (TV film)
Rache für mein totes Kind (TV film)
Ärzte: Hoffnung für Julia (TV film)
1997 Místo činu: Brémy - In flagranti (TV film)
Still Movin'
Tatort - Die Kommissarin - Gefährliche Übertragung (TV film)
1996 Bei Aufschlag Mord (TV film)
Schuldig auf Verdacht (TV film)
Za hranicí ticha
1995 Alles außer Mord - Wahnsinn mit Methode (TV film)
Das ist Dein Ende (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Samé lži (TV film)
Místo činu - Krvavý asfalt (TV film)
Ärztin in Angst (TV film)
1994 Die Sieger
Kidnapped
Skleněný dům (TV film)
1993 Kaspar Hauser
Kommissar Klefisch: Tod am Meer (TV film)
1992 Happy Birthday, Türke!
1991 Kommissar Klefisch - Dienstvergehen (TV film)
Místo činu - Pedofil (TV film)
1990 Spieler

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Kollaps (S02E10)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Unter Druck (S04E08)
2015 Matterns Revier (TV seriál)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Versteckte Wahrheiten (S02E07)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Samí zrádci (S03E09)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote im Wald (2) (S11E24)
Die Tote im Wald (1) (S11E23)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Otázka víry (S03E06)
Běsnící srdce (S03E04)
2008 Die Stein (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Padlí andělé (S01E02)
Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
2005 Ein Engel für alle (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Až do hořkého konce (S06E10)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Auge um Auge (S01E02)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace