foto

Rafał Iwaniuk

  • nar. 4.3.1982 (39 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 365 dní
Asymetria
2019 Całe szczęście
Underdog
2017 PolandJa
2015 11 minut
2011 Wyjazd integracyjny

TV seriály

2021 Rysa (TV seriál)
2020 Archiwista (TV seriál)
Przeszłość cię dopadnie... (E13)
Chyłka - Rewizja (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Mały Zgon (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Zakochani po uszy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnica spowiedzi (S21E11)
2018 Pułapka (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2017 Na dobre i na złe (TV seriál)
Gorzej być nie może (S19E27)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Sekrety i kłamstwa (S01E09)
2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Pan Materac (E04)
Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Siłownia (S14E10)
2014 BarON24 (TV seriál)
Ja, Baron (E26)
Uzdrowiciel (E21)
Gwiazdka w przewodniku (E20)
další epizody (4)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Czas honoru (TV seriál)
Ultimatum Rainera (S06E04)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2011 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Bomba w górę (E12)
2008 Ranczo (TV seriál)
Radio interaktywne (S03E05)
Fakt prasowy (S03E04)
2007 Na dobre i na złe (TV seriál)
Chaos w Leśnej Górze (S09E34)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky