foto

Peg Phillips

  • nar. 20.9.1918
    Everett, Washington, USA
  • zem. 7.11.2002 (84 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Jerry Maguire
1994 Jak byl dobyt západ (TV film)
1991 Souboj
1990 Čekání na světlo
1985 Chase (TV film)

TV seriály

2000 Pohotovost (TV seriál)
Putovní srdce (S06E11)
1996 Boston Common (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Zapadákov (TV seriál)
Tranquility Base (S06E23)
Let's Dance (S06E22)
Ursa Minor (S06E21)
další epizody (13)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
Realpolitik (S06E10)
Sons of the Tundra (S06E09)
Up River (S06E08)
další epizody (24)
1993 Zapadákov (TV seriál)
First Snow (S05E10)
A Cup of Joe (S05E09)
Heal Thyself (S05E08)
další epizody (25)
1992 Zapadákov (TV seriál)
Crime and Punishment (S04E10)
Do the Right Thing (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (23)
1991 Zapadákov (TV seriál)
Seoul Mates (S03E10)
Get Real (S03E09)
A-Hunting We Will Go (S03E08)
další epizody (17)
1990 Zapadákov (TV seriál)
Aurora Borealis: A Fairy Tale for Big People (S01E08)
A Kodiak Moment (S01E07)
Sex, Lies and Ed's Tapes (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky