foto

Lee Delano

  • nar. 19.1.1931 (88 let)
    New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Me and the Gods
1996 Ptačí klec
1984 Žbluňk!
1982 Říkají mi Bruce
1981 History of the World: Part I
Sizzle (TV film)
1980 Power (TV film)
1978 Doctors' Private Lives (TV film)
Peeping Times (TV film)
1977 Don't Push, I'll Charge When I'm Ready (TV film)
In the Glitter Palace (TV film)
Závrať naruby
1976 Němý film
1975 Lucy Gets Lucky (TV film)
Vyšetřovací zpráva
1973 Blood Sport (TV film)
Executive Action
Šéf je mrtvý
1971 The Late Liz
1968 Project X
Rogues' Gallery

TV seriály

1985 Small Wonder (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Roller Girls, The (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Podíl z akce (S02E20)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1959 The Third Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace