foto

Betty McGuire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Pravidla hry
2006 Inside
1998 Taxík do Kanady (TV film)
1997 Vládce prokletých přání
1981 Malá, menší, ještě menší
1980 Father Figure (TV film)
1979 Hometown USA
1978 Battered (TV film)
Stoupat jak dým
V kómatu
1977 Smutní hrdinové
1976 Chesty Anderson U.S. Navy
1975 Switchblade Sisters

TV seriály

2004 Pohotovost (TV seriál)
Normální Abby (S10E20)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Chemik (S01E13)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útočiště (S02E10)
1990 MacGyver (TV seriál)
Ukvapený soud (S05E20)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Big Man on Mulberry Street (S03E06)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
A Faraway Cry (S08E20)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Sammy Davis, Jr. Kidnap Caper (S02E12)
1975 Baretta (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Krize identity (S05E03)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky