foto

Todd Field

  • nar. 24.2.1964 (55 let)
    Pomona, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Vtoroj front
2002 Alphawave
2001 Mimo zákon
New Port South
2000 Net Worth
Taková malá vražda
1999 Spalující touha
Zámek hrůzy
1998 Broken Vessels
1997 Farmer & Chase
1996 Twister
Řeči, řeči...
1995 Jesse James
1994 Dokonalé spiknutí (TV film)
Sleep with Me
1993 Dog, The
Ruby in Paradise
1991 Lookwell (TV film)
1990 Back to Back
Pět sáhů pod hladinou
The End of Innocence
1989 Anatomie pana člověka
Oko orla II
Tlusťoch a Chlapeček
1987 Allnighter, The
Bezva podraz (TV film)
Zlaté časy rádia

TV seriály

2001 Druhá šance (TV seriál)
Edifice Wrecked (S02E13)
Suspicion (S02E12)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Learner's Permit (S02E07)
Food for Thought (S02E06)
Ozymandias 2.0 (S02E05)
další epizody (14)
1999 Druhá šance (TV seriál)
The Gingerbread House (S01E12)
Where There's Smoke (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
další epizody (12)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Heartbreak (S01E09)
1993 Danger Theatre (TV seriál)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Judy, You're Not Yourself Today (S02E11)
1988 Roseanne (TV seriál)
D-I-V-O-R-C-E (S01E03)
1987 Take Five (TV seriál)
1986 Lance et compte (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kubrick Remembered

Režijní filmografie

Filmy

2020 Blood Meridian
The Creed of Violence
2006 Jako malé děti
2001 V ložnici
1995 Nonnie & Alex
1993 Delivering
Dog, The
When I Was a Boy
1992 Too Romantic

TV seriály

2005 Carnivale (TV seriál)
Cheyenne (S02E10)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Outside Hearts (S01E09)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2002 74. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace