foto

Emmanuil Geller

  • nar. 8.8.1898
    Dněpropetrovsk, Ukrajina, Ruské impérium
  • zem. 6.5.1990 (91 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Moj muž - inoplaněťanin
1986 Sjem krikov v okeane
Zolotaja rybka
1984 Neviditelný
Tajna villy Greta
1982 Pokrovskije vorota (TV film)
Printsessa tsirka (TV film)
1981 Prodannyj smech (TV film)
1980 Inače nelzja
1979 Ach, voděvil, voděvil... (TV film)
1978 31 ijuňa (TV film)
Poka bezumstvuet mechta
Správný kluk
1976 100 gramm dlja chrabrosti
Pověsť o neizvestnom akťore
Ty mně, já tobě
1975 Ozvěny
1974 Severní rapsódie
1973 Neispravimyy lgun
1972 Jechali v tramvaje Ilf i Petrov
1971 Dvanáct křesel
1970 Odin iz nas
Opekun
Žlutý kufřík
1969 Staryy znakomyy
Vremena goda
Vzryv posle polunoči
1968 Ošibka Onore de Balzaka
Tajný úkol
1967 Kamennyj gosť
Tichaja Oděssa
1966 Aladinova lampa
Ukradená nevěsta
1965 Aljoška na lovu
Idu na grozu
Operace Y
Semafor má zelenou
Črezvyčajnoje poručenije
1964 Do svidanija, malčiki!
Gdě ty těpěr, Maxim?
Капроновые сети
1963 Fiasko
Vnimanije! V gorodě volšebnik!
1962 Bez stracha i uprjoka
Sjem ňaněk
Čjornaja čajka
1961 Komandirovka
Nachové plachty
Souboj za úsvitu
1960 Russkiy suvenir
1959 Přátelé na moři
Černomoročka
1958 Idiot
Sám mezi lidmi
У тихой пристани
1957 Zvjozdnyj malčik
1956 Dragocennyj podarok
První kroky
1955 Osud smělých
Pád emirátu
1954 Škola odvahy
1953 Hrdina Černého moře
Koráby útočí
Vichri vražděbnyje
1952 Sadko
Trosečník z otrokářské lodi
1950 Muži v sedle
Ogni Baku
1949 Stalingradská bitva II
Машина 22-12
1948 Pojezd iďot na vostok
Rytíř černého plemene
Stalingradská bitva I
1947 Pěrvaja pěrčatka
1946 Admirál Nachimov
Bílý tesák
1945 Bohatýr Nikita
1943 Dva kamarádi
Nasredin v Buchaře
1942 Mořský jestřáb
Muž statečného srdce
1941 Dcera námořníka
Serdca četyrjoch
1940 Morjaki
1938 Doktor Aybolit
Volha, Volha
1937 Zori Pariža
1936 Cirk
1935 Věrný Džulbars
1934 Celý svět se směje

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky