foto

Richard LeParmentier

  • nar. 16.7.1946
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 15.4.2013 (66 let)
    Austin, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Spiknutí
1988 Falešná hra s králíkem Rogerem
1983 Chobotnička
1981 Rudí
1980 Silver Dream Racer
Superman 2 - herec, a.z.
1979 Music Machine, The
1978 One and Only Phyllis Dixey, The (TV film)
1977 Blind Man's Bluff
Lidé zapomenutí časem
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
Valentino
1975 Rollerball
1974 Stardust

TV seriály

1989 Capital City (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
1986 Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
We'll Meet Again (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Cowley v úzkých (S04E05)
1978 Hazell (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Dorzak (S02E21)
1970 Play for Today (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Castle Ghosts of England

TV seriály

1992 Love Hurts (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace