foto

Mirosław Kropielnicki

  • nar. 9.7.1965 (53 let)
    Dębica, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 53 válek
Kler
Powrót
2010 Weekend
2009 Złoty środek
2001 100 minut prázdnin (TV film)

TV seriály

2018 Znaki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Ucho prezesa (TV seriál)
Na Warszawę (S03E10)
Należało nam się (S03E07)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Druga szansa (TV seriál)
Razem przeciw wszystkim (S04E07)
Robi się gorąco (S04E06)
2004 Kosmici (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace