foto

Michael Reisz

  • nar. 25.3.1968 (50 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Vadí nevadí

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
You're Dead to Me (E12)
2018 Lehké jako pírko (TV seriál)
…Mad as a Hatter (S01E05)
2017 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Mea Maxima Culpa (S02E11)
This Guilty Blood (S02E01)
2016 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Malec (S01E12)
Raising Hell (S01E04)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
The Island (S03E08)
Throwing Shade (S03E07)
Stray Bullet (S03E06)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
Wild Nights Are Calling (S02E15)
What Part of No? (S02E10)
My Main Trial Is Yet to Come (S02E04)
2010 Outlaw (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Los Angeles (S02E27)
Hořký konec Edwina Poolea (S02E24)
Slovní salát (S02E21)
další epizody (5)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Čarodějnice hromadného ničení (S02E06)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Tarzan (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Digimon
Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
1996 Just Friends

TV seriály

2005 Ben 10 (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
2003 Danger Rangers (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se vrací do školy (S02E01)
2001 Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Transformers: Robots in Disguise (TV seriál)
Špionky (TV seriál)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dobrá pastýřka (S06E20)
1999 Digimon (TV seriál)
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
Power Rangers In Space (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Men in Black: The Series (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Outlaw (TV seriál)
2008 Smetánka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace