foto

Alex Hernandez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bloodshot
2018 Ibiza
2015 Millie and the Lords
2014 Samuel's Game

TV seriály

2018 UnREAL (TV seriál)
Commitment (S03E10)
Codependence (S03E09)
Recurrent (S03E08)
další epizody (10)
2017 Elena z Avaloru (TV seriál)
Royal Rivalry (S02E02)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Win Loss (S02E02)
Mrtvý bod (TV seriál)
Temné ostrovy (S01E11)
Power (TV seriál)
Call Me James (S03E01)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
Brian's Song (S03E10)
Damascus (S03E09)
Dire Night on the Worm Moon (S03E08)
další epizody (10)
2014 Black Box (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zrůdná posedlost (S15E20)
Vrchol zrady (S15E13)
2013 Alpha House (TV seriál)
All Weapons Red (S01E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Warriors (S03E15)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Strange Beauty (S13E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky