foto

Michael Wale

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Love and Other Dilemmas
2005 Smrtelná lavina
2001 Dark Water

TV seriály

2020 50 States of Fright (TV seriál)
Ball of Twine (Kansas) - Part 2 (E05)
2018 iZombie (TV seriál)
Mac-Liv-Moore (S04E09)
Chivalry is Dead (S04E08)
Don't Hate the Player, Hate the Brain (S04E07)
další epizody (7)
2017 Somewhere Between (TV seriál)
One Must Die (E10)
Ghost (E09)
Madness (E06)
další epizody (5)
iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 2 (S03E13)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
Conspiracy Weary (S03E11)
další epizody (11)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
další epizody (10)
2015 iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
Abra Cadaver (S02E07)
Love & Basketball (S02E05)
další epizody (19)
2014 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Stvořitel (E09)
Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
The Dying Minutes (S03E12)
Minute of Silence (S03E09)
další epizody (4)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Flám (E04)
Kůže (E02)
Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Guess (S02E11)
Second Listen (S02E08)
další epizody (6)
Hranice nemožného (TV seriál)
Svoboda (S05E12)
2012 Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Playtime (S01E08)
Time's Up (S01E06)
Hranice nemožného (TV seriál)
Anomálie XB-6783746 (S05E10)
Lidský druh (S05E08)
Za zrcadlem a co tam Walter našel (S05E06)
další epizody (7)
2010 Smallville (TV seriál)
Icarus (S10E11)
Vlastenec (S10E09)
Dožínky (S10E06)
další epizody (5)
2009 Assistants, The (TV seriál)
Rota (TV seriál)
2007 Zixx: Level Three (TV seriál)
2005 Zixx: Level Two (TV seriál)
2003 Romeo! (TV seriál)
2001 SK8 (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
Dot Zom (S05E04)
2018 iZombie (TV seriál)
Brainless In Seattle, Part 1 (S04E03)
2017 iZombie (TV seriál)
Eat a Knievel (S03E08)
2015 iZombie (TV seriál)
The Hurt Stalker (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky