foto

Danay Garcia

  • nar. 5.7.1984 (36 let)
    Havana, Kuba

Biografie

Danay Garcia sa narodila v Havane, hlavnom meste Kuby 5. júla 1984. Do hereckého sveta prišla len nedávno, svoj herecký debut si odkrútila v roku 2006 v snímke DANIKA. K herectvu sa dostala ako 19-ročná po príchode do USA. Predtým sa trinásť rokov venovala baletu. V súčasnosti hrá v megaúspešnom seriáli PRISON BREAK.

raky5

Herecká filmografie

Filmy

2017 Avenge the Crows
Sniper: Ultimate Kill
2014 Liz en Septiembre
2013 Man Camp
2011 Cenizas eternas
Rehab
2009 From Mexico with Love
2006 Danika

TV seriály

2020 50 States of Fright (TV seriál)
Destino (Florida) - Part 3 (S01E14)
Destino (Florida) - Part 2 (S01E13)
Destino (Florida) - Part 1 (S01E12)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Bury Her Next to Jasper's Leg (S06E06)
2019 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
End of the Line (S05E16)
Leave What You Don't (S05E13)
Channel 4 (S05E09)
další epizody (10)
2018 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
...I Lose Myself (S04E16)
I Lose People... (S04E15)
MM 54 (S04E14)
další epizody (12)
2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sleigh Ride (S03E16)
Things Bad Begun (S03E15)
Prorok (S03E10)
další epizody (8)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Letecké závody (S08E08)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
U skomírajícího ohně (S02E13)
další epizody (7)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Trial and Error (S08E14)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Konec zabíjení (S04E22)
Kriminálka New York (TV seriál)
Žádný dobrý skutek (S05E16)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Scylla (S04E01)
Umění dohody (S03E13)
Peklo nebo utonutí (S03E12)
další epizody (6)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
další epizody (8)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Země nikoho (S05E14)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Avenge the Crows

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce