foto

Kim Dickens

  • nar. 18.6.1965 (52 let)
    Huntsville, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kim Dickens je americká herečka a modelka, která se narodila v městečku Huntsville v Alabamě. Vystudovala střední školu Lee High School a navštěvovala Vanderbitt University v Nashvillu v Tennessee obor se zaměřením na komunikace. Získala titul Bc. Brzy poté odešla do New Yorku kde pokračovala ve studiu na Lee Strasberg Theatre and Film Institute a promovala na American Academy of Dramatic Arts. Je také aktivní na jevišti Open Stage Theatre. V pozdních devadesátých letech se přestěhovala do Los Angeles.

Svůj první herecký debut si odbyla ve studenském produkci Davida Mameta SEXUAL PERVERSITY IN CHICAGO na Vanderbittově univerzitě. Objevila se v několika nezávislých filmech jako PALOOKAVILLE, VOICE FROM THE GRAVE, TRUTH OF CONSEQUENCES, N.M, HEART FULL OF RAIN, ZERO EFFECT s Billem Pullmanem, Benem Stillerem a Ryanem O'Neillem a také ve filmu GREAT EXPECTATIONS. V Los Angeles hrála po boku Bruce Willise a Aleca Baldwina ve filmu MERCURY RISING a dalších komerčních Hollywoodských produkcí jako COMMITTED /2000/, HOLLOW MAN, THE GIFT, HOUSE OF SAND AND FOG s Benem Kingsleym a ve filmu THANK YOU FOR SMOKING. Také měla pár rolí v několika televizních filmech a seriálech jako TWO MOTHERS FOR ZACHARY,BIG APPLE,OUT OF ORDER,DEADWOOD,THINGS BEHIND THE SUN dále v noční show FRIDAY NIGHT LIGHTS a kultovním americkém seriálu LOST.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lizzie
2016 Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
2014 Zmizelá
2013 Second Sight (TV film)
2012 Za každou cenu!
2011 Footloose: Tanec zakázán
2010 Nebezpečná láska (TV film)
2009 One Way to Valhalla
Zrození šampióna
1% (TV film)
2008 Red
2005 Děkujeme, že kouříte
2004 Goodnight, Joseph Parker
2003 Dům z písku a mlhy
2001 Things Behind the Sun
2000 Miláčku, vrať se
Muž bez stínu
Téměř dokonalý zločin
1999 Malí velcí podvodníci
1998 Efekt nula
Mercury
Velké naděje
1997 Pravda a lež
Srdce plné deště (TV film)
1996 Dvě matky Zachariáše (TV film)
Voice from the Grave (TV film)
1995 Palookaville

TV seriály

2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 14 (S03E14)
další epizody (15)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 61 (S05E09)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
U skomírajícího ohně (S02E13)
další epizody (15)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 47 (S04E08)
Chapter 44 (S04E05)
2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Dobrý člověk (S01E06)
Kobalt (S01E05)
Co se nevytratí (S01E04)
další epizody (6)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 38 (S03E12)
Chapter 36 (S03E10)
Chapter 35 (S03E09)
další epizody (6)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Some Strange Eruption (S07E05)
Poor Little Lambs (S07E04)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
Huang Wu (S06E10)
John 8:32 (S06E09)
The Mad King (S06E05)
další epizody (5)
2010 Treme (TV seriál)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Co se stalo, stalo se (S05E11)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Opuštěni (S03E15)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedná série - část 2. (S03E02)
Vražedná série (S03E01)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
další epizody (11)
Ztraceni (TV seriál)
Na vlastní triko (S03E04)
Dlouhej podfuk (S02E13)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (12)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Pan Wu (S01E10)
další epizody (10)
2003 Manželská krize (TV seriál)
2001 Big Apple (TV seriál)

Dokumentární

2000 Fleshing Out the 'Hollow Man'

TV pořady

2016 Geeking Out (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace